Politiet efterlyser to undvegne fanger

Arkivfoto
Arkivfoto
18. marts 2014 112 Skrevet af: Ole Kæhler

Politiet efterlyser to fanger, der mandag aften stak af fra arresten i Tønder. Det drejer sig om Alaa Sakatni, som kommer fra Sønderborg-området og Hameed Qatra, som kommer fra Vejle-området.

De to flygtede i går mandag kl. 20.37 fra arresten i Tønder sammen med en tredje fange. Det var lykkedes de tre at bryde gennem en mur, og de stak af til fods.

Alaa Sakatni, til venstre, og Hameed Quatra, til højre, er efterlyst af politiet. Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Det lykkedes en fængselsbetjent at løbe den ene ind, mens de to andre stak af i hver deres bil. Den ene formentlig i en mørk Ford Escort, der kørte fra stedet ad Kongevej og videre i ukendt retning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den anden fange truede sig til en sølvfarvet Toyota Yaris årgang 2012 med registreringsnr. JF 35 720. Bilen havde på bagsmækken en mærkat med nummeret 44 påklæbet. Den bil er fundet i et industrikvarter i Vejle.

De to har i forbindelse med flugten optrådt aggressivt. Hvis man derfor ser de to, skal man ikke selv forsøge at holde på dem, men kontakte politiet på telefon 1-1-4. Politiet vil også gerne høre fra mennesker, som måske har set de to flugtbiler før eller under flugten.

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...