Virksomheds-hjemmesiden: Hvad tjener du mens du sover?

13. januar 2014 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Mens du ligger og sover, så er der liv på din virksomheds hjemmeside. Derfor står og falder din succes i høj grad med kvaliteten af siden.  Virksomheder uden succes er dem, der ikke vækster og  risikerer at folk handler med konkurrenterne.

Søren Lindhardt er klar med guldkorn til virksomhederne.

Søren Lindhardt er klar med guldkorn til virksomhederne.

Artiklen fortsætter under annoncen

– En gammel avis er bedre end en dårlig hjemmeside. Avisen kan man i det mindste pakke fisk ind i, lyder det fra GoMINIsite.

– Virksomheders hjemmesider skal give et direkte salg eller flere ordrer, siger Søren Lindhardt fra GoMINIsite. Søren Lindhardts virksomhed, hjælper andre til at få det optimale ud af deres hjemmeside.

Vejen til succes er at være bedre

– Der er adskillige virksomhedsejere, der glemmer at tænke på, at deres virksomhed bliver målt og vejet, mens de sover. Internettet lever for fuld skrue i nattetimerne og fanger siden ikke kunder, så går  virksomheden glip af ordrer, siger Søren Lindhardt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis en kunde ikke meget hurtigt finder den ydelse eller vare, der efterspørges, så klikkes der på en anden side. Altså kommer der ikke penge i kassen.

– Der er ingen virksomhedsejere, der kan leve trygt og godt, hvis kunderne vælger at handle andre steder, siger Søren Lindhardt til Sønderborg Nyt. Heldigvis kan han hjælpe virksomhedsejerne sådan, at de kan sove trygt og roligt.

Tilbyder hjælp

– GoMINIsite tilbyder virksomhedsejere at gennemgå deres hjemmeside og rådgive, så siden kommer til at handle om det rigtige, siger Søren Lindhardt. Mange hjemmesider skriver om de produkter de sælger og det er en af flere fejl.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er meget få, der sælger helt unikke produkter og derfor skal hjemmesiden fremhæve de fordele, som kunden har ved at handle med dig, siger Søren Lindhardt. Siden skal ikke handle om de varer, der skal ud af døren, men om behovet hos de kunder, der kommer ind.

– Virksomhederne skal leve af at gøre deres kunder glade og tilfredse, siger Søren Lindhardt. Altså er kundeoplevelsen, der skal fremhæves.

GoMINIsite kan hjælpe virksomheder til, at deres hjemmeside tiltrækker flere kunder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tør du tro på, at din virksomhed har den rigtige hjemmeside, der topper i både Google og antallet af henvendelser – eller vil du være mere tryg, hvis GoMINIsite gennemgår siden?

Hjælpen kan hentes her: http://www.gominisite.dk/

eller på telefon 70 22 52 12

 

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...