Er du også udsat for stalking fra en psykoterapeut?

4. december 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Indtil sidste uge er en kvinde i 50-erne dagligt blevet oversvømmet med sms’er fra en såkaldt psykoterapeut, der giver den i rollen som de udsatte borgeres hjælper og beskytter. De mange sms’er var skiftevis yderst kærlige og indirekte truende.

– Jeg skulle kigge mig over skulderen, når jeg gik ud og desuden påstod han at have forbindelser til både politi og kommune, så jeg ville ikke have noget ud af at melde ham, siger kvinden.

Et andet offer beretter om 30-40 sms’er daglig og de handlede om alt det, som psykoterapeuten ville gøre med og ved hende.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det var ikke læsning for sarte sjæle, siger hun.

Hvis du har oplevet noget lignende, så kontakt venligst Sønderborg Nyt på [email protected] – så der kan sættes en stopper for den gifte psykoterapeuts uhyrlige opførsel.

Kvinde- og Krisecenter i Sønderborg er altid klar til at hjælpe kvinder, der udsættes for stalking.

 

20. april 2024 Kultur, Gråsten

Den Kongelige Køkkenhave åbner den 2. maj

20. april 2024 Kultur

Den Kongelige Køkkenhave ved Gråsten Slot åbner sæsonen torsdag den 2. maj kl. 10, så man igen kan nyde den smukke køkkenhave, skriver Sønderborg Kommune. Frivillige fra køkkenhavens Frivilligforening vil i forbindelse med åbningen vise gæster og interesserede, hvordan podningen af æbletræer foregår. Derudover vil børn fra den lokale børnehave Tumleby plante græskar og squash, […]

Læs mere...