Skidt oplevelse: Plejehjems-ansatte passede ikke deres arbejde

7. november 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Inge Muusmann, Fælleslisten, skriver:

Torsdag har jeg været på plejecenter sammen med en medarbejder fra Borgerservice for at tage mod brevstemmer hos de ældre.

Det undrer mig, at vi på intet tidspunkt, så medarbejdere tale med de ældre eller vise interesse for, hvad vi havde gang i.

Tværtimod så vi rigtig meget samtale de ansatte imellem og meget hygge om kaffebordet, hvor der kun sad medarbejdere.

Flere ældre var ikke taget op, selv da klokken var 11. Da de ældre ikke kom op til det udpegede valglokale, gik borgerservice medarbejderen ned ad gangen og på en stue lå en beboer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis man ikke stemmer, fordi sosu-ansatte hellere vil drikke kaffe end hjælpe, så er det mere end bare trist.

Hvis man ikke stemmer, fordi sosu-ansatte hellere vil drikke kaffe end hjælpe, så er det mere end bare trist.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvom beboeren flere gange bad om at komme op, sad medarbejderne samlet uden for hendes værelse og hyggede med formiddagskaffe – uden at reagere.

Da vi fik kontoret til at ringe til en anden afdeling, hvor der var nogle ældre, der havde bedt om at få lov til at stemme, fik vi at vide, at de ældre alligevel ikke ville, og da vi så valgte, at gå ned på en anden afdeling, stod og sad alle medarbejdere i køkkenet og snakkede, men gruppen opløste sig, da vi kom derned for at modtage stemmer fra de ældre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Borgerservicemedarbejderen og jeg var enige om, at det ikke var en god oplevelse.

24. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Torsdag åbner Rema 1000 i Center Øst

24. april 2024 Erhverv

Når klokken slår otte i morgen, torsdag, går dørene op til den nye Rema 1000-butik i Center Øst og det glæder den erfarne købmand, Søren Eilersen, sig til. “Vi er ikke helt klar til at åbne endnu, men det det er tæt på. Vi har ikke fået de ferske varer hjem endnu, men torsdag morgen […]

Læs mere...