Wellness: Vind en dejlig ansigtsbehandling i Tattoo Fashion

17. juli 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hos Tattoo Fashion i Perlegade i Sønderborg ser de en helt naturlig kobling mellem tatoveringer. piercinger og ansigtsbehandlinger samt andre tilbud indenfor wellness. Og i stedet for blot at tænke på de fordele, der er ved at have det hele samlet på et sted, så har de faktisk gjort det.

Så er alt klar til start på ansigtsbehandlingen.

Så er alt klar til start på ansigtsbehandlingen.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_5111

Camelia Nuncui, der er uddannet kosmetolog på Skønhedsakademiet i Kolding, tilbyder ansigtsbehandlinger fra mandag i Tattoo Fashion, der ligger i smukke lokaler ud for Rønhaveplads. Hun har lavet sin egen lille butik i tatovørens butik.

– Der skal bestilles tid på telefon 2873 5699 mellem 10 og 12 og jeg har åbent alle ugens dage fra 10 til 17 – undtaget lørdage, siger Camelia Nuncui. På hylderne er der blandt andet ansigtsbehandlinger, ryg-, skulder-, ansigts-, og hovedbundsmassage.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Og så tilbyder jeg praso-punktur, der er behandling med tryk fra fingrene, altså en slags akupunktur uden nåle. Og det hjælper imod hovedpine, migræne og gør, at man spænder af, siger kosmetologen.

Ansigtet får rigeligt med creme.

Ansigtet renses med creme.

Artiklen fortsætter under annoncen

Camelia Nuncui har arbejdet i blandt andet Aabenraa, Kolding, Gråsten, så hun er bestemt rutineret i sit fag.

Hvis du vil have mulighden for at vinde en ansigtsbehandling, skal du gætte rigtigt på nedenstående spørgsmål og sende dit svar i en mail til [email protected] – ud over det rigtige svar, skal du skrive dit navn og dit telefonnummer.

I emnefeltet skriver du Tattoo Fashion

En koncentreret kosmotolog.

En koncentreret kosmotolog.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Nyt skal have dit svar senest søndag den 21. juli klokken 19:00 og vindernavnet på den heldige afsløres her på siden dagen efter.

Spørgsmålet er: Hvor er Camelia Nuncui uddannet til kosmotolog?

20. april 2024 112, Nordborg

Ild i autocamper

20. april 2024 112

Lørdag middag rykkede frivillige brandmænd fra brandværnet i Nordborg ud til en brand i en autocamper. “Heldigvis holdt bilen tæt ved brandstationen og det gjorde også en del, at bilejeren havde begrænset flammerne med sin pulverslukker”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Bo Olesen, til SønderborgNYT. Ilden bredte sig ikke fra motorrummet. Sydals Frivillige Brandværn har også […]

Læs mere...